In English
Ring oss
08 - 654 12 60
Snöresor

Snöresor

Skidkonferens Ski UnlimitedKalla oss gärna insnöade på konferens, det är inget vi skäms över

En liten hemlig pärla, eller en klassisk vintersportort? Vi hjälper er att hitta ett resmål och upplägg som passar företaget perfekt, för efter mer än 30 års skidresor har vi hunnit utforska det mesta i alperna, svenska fjällen, men också längre bort.

Vart ni än reser med oss tar vi hand om er från första kontakt, till goggles-solbränd hemkomst. Vi hjälper er att hitta de mysigaste restaurangerna, utforma menyer och på plats säkerställa att även gäster med specialkost får det de ska ha. Vi bokar liftkort och utrustning samt planera konferenstid så att ni får så mycket skidåkning som möjligt. Självklart visar vi även vägen till de skönaste pisterna och den soligaste after skin.

Positiva minnen för hela gruppen

Vi bryr vi oss dessutom lite extra om de gäster som inte åker utför, för är det något som vi lärt oss genom åren, så är det hur mycket bergen har att erbjuda även för den som (ännu?) inte upptäckt skidglädjen. Därför hjälper vi gärna till att hitta bra alternativa aktiviteter, det kan vara snöskovandring eller längdåkning, besök på lokal vingård, guidad byvandring, med mera. Våra resor innehåller alltid gemensamhetsskapande aktiviteter där alla medarbetare deltar, från kälkåkning till after ski med snöbar eller matlagningsövningar med inhyrd kock.

Aptitretare

Som inspiration presenterar vi här några orter och berg som ligger oss extra varmt om hjärtat. Det är platser som bjuder på det lilla extra och som vi genomfört flera uppskattade skidkonferenser på.

Samarbetspartners: Kask Armada Haglofs

© Copyright 2018 Unlimited Travel Stockholm AB, responsiv hemsida av Invise