In English
Ring oss
08 - 654 12 60

Om oss: Vår historia

Vår historia

Obegränsad skidglädje sedan 1986

Vintern 1986 startade Ski Unlimited och arrangerade de första äventyrs- och konferensresorna. Grundarna kom från den gamla klassiska skidresebyrån SnöResor och skidäventyrsbyrån Ski Safari Tours, och redan från början var det konferens och äventyr i ett vintrigt Alperna som stod på programmet.

Sedan dess har mycket hänt. Vi har vuxit ur ett antal kontorslokaler och hamnat på Odenplan. Vi har blivit del av resebyråkoncernen Unlimited Travel Group och fått en massa spännande systerföretag att hämta inspiration från. Vi har hjälpt såväl trogna som nya kunder att boka, planera och genomföra konferenser och studieresor, inte bara på snö i bergen, utan också vid hav, i storstäder och till och med öken. Vi har lärt oss hur vi hjälper våra kunder med konferensresor under såväl hög- som lågkonjunktur. Vi har fått nya kontorsstolar och slutat att faxa. Vi har nött ut ett antal uppsättningar guidekläder på våra resor runt om i världen, och vi har bytt grafisk profil för att på alla sätt se bättre ut.

Orubbligt kvar är dock Daisy, vår maskot och ledstjärna som du kan läsa om här, och företagssjälen. Vi älskar berg och skidåkning och brinner för vårt uppdrag:

”Med passion, omtanke och professionalism utformar vi unika, aktiva och inspirerande skidkonferenser och möten för företag och grupper. På snö och barmark arrangerar vi resor med garanterad vi-effekt och nytta för kunden.”

 

Samarbetspartners: Kask Armada Haglofs

© Copyright 2018 Unlimited Travel Stockholm AB, responsiv hemsida av Invise