In English
Ring oss
08 - 654 12 60

Om oss: Lite skryt

Lite skryt

Vi tycker om våra kunder ­– så här tycker de om oss

Visst känns det bra när man kan slå sig för bröstet, men vi blir ännu gladare när våra gäster dunkar oss i ryggen. Här har vi samlat några röster kring våra konferens- och skidresor med beskrivning av själva arrangemanget på en länkad sida. Vi är stolta över att ha professionella kunder med höga förväntningar på oss – och vi älskar att arbeta för att svara upp mot dem.

Jon Persson, VD Cygni:

Varför valde ni Ski Unlimited?
Cygnis ambition är att vara ”Sveriges bästa arbetsgivare för en skicklig systemutvecklare”. En sådan ambition ställer stora krav på bland annat utformningen av våra konferenser. I vår jakt efter lämplig kvalitetsleverantör träffade vi Ski Unlimited och har nu använt oss av dem i flera år. Vi är extremt nöjda med samtliga konferenser som de anordnat åt oss.

Vad var vårt uppdrag åt er?
Ski Unlimited har arrangerat ett flertal konferenser i alperna åt Cygni.

Hur tyckte ni att vi löste uppdraget?
Vi är mycket nöjda med hur Ski Unlimited löser sina uppdrag. Allt från förberedelser hemma i Sverige, till genomförande i alperna och uppföljning efter hemkomst, har fungerat oerhört bra.

Anna Erman, NASDAQ OMX:

Varför valde ni Ski Unlimited?
Vi hade tidigare positiv erfarenhet av Ski Unlimited och vår kontaktperson specifikt som har hög servicekänsla.

Vad var vårt uppdrag åt er?
Att skapa en konferens i Cannes som kombinerade affärspresentationer med nätverkande för våra 100 viktigaste kunder på ett smakfullt sätt utan att bli överdådig.

Hur tyckte ni att vi löste uppdraget?
Mycket väl – vi har valt att återigen anlita Ski Unlimited för nästa arrangemang då kunder och anställda var oerhört nöjda med genomförandet 2012.

Jonas Boström, VD Attollo:

Varför valde ni Ski Unlimited?
Vi valde Ski Unlimited eftersom de kunde lämna en offert som motsvarade våra krav. Vi hade dessutom fått Ski Unlimited rekommenderade av ett annat bolag som använt dem som konferensresearrangör.

Vad var vårt uppdrag åt er?
Ski Unlimited hade i uppdrag att ordna en konferensresa åt ca 25 personer där fokus låg på gruppgemenskap och teambuilding. Segling i Grekland dök upp som ett lämpligt alternativ, och givet tids- och budgetramar lyckades Ski Unlimited maximera den resan.

Hur tyckte ni att vi löste uppdraget?
Ski Unlimited gav ett professionellt intryck från första mötet. Bokningar och justeringar utfördes smidigt och utan problem innan resan. Under resan var de tre guiderna från Ski Unlimited en positivt tillskott i gruppen. Kompetenta, hjälpsamma och framförallt jättetrevliga! Efter resan genomfördes en enkät bland konferensresenärerna där researrangörerna fick genomgående höga betyg.

Samarbetspartners: Kask Armada Haglofs

© Copyright 2018 Unlimited Travel Stockholm AB, responsiv hemsida av Invise