In English
Ring oss
08 - 654 12 60

Om oss: Daisy

Daisy

Daisy visar vägen

Daisy Ski Unlimited

Daisy Ski Unlimited

Daisy är vår symbol för skidglädje. Hon har egenskaper som vi tycker om – glaciäris i magen när det hettar till, förmågan att ta saker med ett leende, fötterna stadigt på jorden (och på skidorna) samtidigt som hon är orädd att prova nya vägar och ständigt redo att dela med sig av sig själv. Hon tar mer än gärna hand om andra och ser också till att ta vara på sig själv – mössa på när det blåser kallt! Att ”vara en Daisy” är något av ett motto för våra guider under er konferensresa. Som tur är dyker de inte upp riktigt lika lättklädda.

Det var Lasse Åberg som rekryterade henne. Som delägare i företaget hjälpte han oss att hitta vår tunnklädda frontfigur. Från herrtidningen Adam, årgång 1950-någonting, bytte hon business år 1986 och blev Ski Unlimiteds egen Daisy.

Genom åren har hon retat gallfeber på en och annan feminist, frestat företagare i Alpvärlden (så pass att vi hört rykten om att hon extraknäcker i minst en skidshop, troligen i Schweiz) och, framför allt, visat vägen för våra konferensgäster på flygplatser, hotell och restauranger i Alperna och i svenska fjällen. Under 2013 pensionerades hon från jobbet att vara Ski Unlimiteds frontfigur och logotyp, och är numera verksam lite mer bakom kulisserna.

 

Samarbetspartners: Kask Armada Haglofs

© Copyright 2018 Unlimited Travel Stockholm AB, responsiv hemsida av Invise