In English
Ring oss
08 - 654 12 60
Av: Guide Ski Unlimited
2017, 20 maj

En solig vårhelg i Dublin

Dublin, staden där ölen aldrig slutar flöda! Vilken underbar stad med låga tegelbyggnader, kullerstensgator och livemusik från alla hörn. Vi vaknar i ett soligt Dublin av svängande irlänsk musik som ljuder ut genom fönster och vrår. Redan från dag ett var det svårt att välja om vi skulle äta en stadig irlänsk frukost med ägg, korv, bönor och allt tungt som magen blir full av, eller om man dricker frukost med en pint Guinness.


I Dublin finns det något för alla. Kyrkor och slott från tiden då man gick med ett svärd i bältet blandad med morderna museum och trendiga caféer. Whiskeydestelerier och ölbryggerier ses som de stora dragplåstren.


Guinnessbryggeriet är ett fantastiskt bryggeri där anor från 1750-talet fortfarande gör sig påminda på gator och fasader. En tur genom bryggeriets lokaler är ett måste för alla som besöker Dublin. Turen avslutas med ett provsmak av det svarta ölet. Ett måste för alla som passerat 18 år!


För den äventyrslystna och rastlösa personen som efter ett par dagar vill se sig om, bjuder Dublins omgivning på gröna ängar med vackra vyer och ett förtrollat kustband. Den lilla kuststaden Howth ligger endast 25 minuter nordöst om Dublin. En lite fiskeby där man kan äta nyfångad fisk och promenera längs det branta kustbandet.


SkiUnlimited önskar er en trevlig helg från den gröna ön i Atlanten!

Dela på Facebook härShare on Facebook

Facebook

Tags: , , , , , , ,


Lämna en kommentar


Föregående inläggTillbaka till inläggenNästa inlägg

Samarbetspartners: Kask Armada Haglofs

© Copyright 2018 Unlimited Travel Stockholm AB, responsiv hemsida av Invise