In English
Ring oss
08 - 654 12 60
Konferensresor

Konferensresor

Aktiva konferensresor till berg och hav

Det är många detaljer som gör konferensresor lyckade. Hos oss på Ski Unlimited är alla företagsresor utformade efter era behov. Det betyder att vi inte har några färdiga paket, utan lyssnar på önskemål och analyserar syfte innan vi tar fram förslag på plats och upplägg. Men det är vissa saker du alltid hittar på våra evenemang: aktiviteter, personlig service, helhetsgrepp och omtanke även om de små detaljerna.

I goda händer, med eller utan pjäxor på fötterna

När du vänder dig till oss för att arrangera er konferensresa tar vi fram underlag för att välja resmål, hittar den bästa logistiska lösningen utifrån ditt företags förutsättningar, och står sen för allt fotarbete, både inför avfärd och på plats. En viktig pusselbit för en lyckad resa är våra fantastiska guider. Dessa multitalanger möter er på flygplatsen och finns till hands under hela vistelsen. De har järnkoll på orten, talar det lokala språket och kan visa er till pärlor som det kan ta åratal att upptäcka på egen hand. Var finns en perfekt cappuccino på berget? Var hittar du bästa snön eller cyklingen och vem i byn säljer den godaste lokala osten? Guiden vet och delar gärna med sig av sina tips.

Noga utvalda hotell, restauranger och konferenscenter

Efter många år i resebranschen har vi ett välutvecklat nätverk av underleverantörer – hotell, restauranger och konferensanläggningar som alla är utvalda för sin flexibilitet och förmåga att ge ett varmt bemötande. För företag som önskar klimatsmarta alternativ erbjuder vi hotell och restauranger med miljömedveten inriktning.

Vi kan också hjälpa er att bygga upp en långsiktig positiv effekt av konferensresan, där vi förstärker upplevelserna med exempelvis träning eller tema-aktivitet inför avfärd – eller med en återkopplande aktivitet efteråt.

Samarbetspartners: Kask Armada Haglofs

© Copyright 2018 Unlimited Travel Stockholm AB, responsiv hemsida av Invise