In English
Ring oss
08 - 654 12 60
Konferensresor

Konferensresor

Aktiva konferensresor till berg och hav

Det är många detaljer som gör konferensresor lyckade. När ni reser med Ski Unlimited är målet alltid att ni ska komma hem med känslan av att ha varit borta längre än den faktiska restiden. Avkopplade, inspirerade, glada och fyllda med ny energi och vi-känsla. Hos Ski Unlimited är alla företagsresor utformade efter era behov. Det betyder att vi inte har några färdiga paket, utan lyssnar på önskemål och analyserar syfte innan vi tar fram förslag på plats och upplägg för kick-offen, skidkonferensen eller ledningsmötet. Vi undviker gärna standardlösningar och det är vissa saker du alltid hittar på våra evenemang: aktiviteter, personlig service, helhetsgrepp och omtanke även om de små detaljerna. Dessutom håller vi gärna till i bergen eller vid hav, på platser som vi vet bjuder på det lilla extra.

I goda händer, med eller utan pjäxor på fötterna

När du vänder dig till oss för att arrangera er konferensresa tar vi fram underlag för att välja resmål, hittar den bästa logistiska lösningen utifrån ditt företags förutsättningar, och står sen för allt fotarbete, både inför avfärd och på plats. En viktig pusselbit för en lyckad resa är våra fantastiska guider. Dessa multitalanger möter er på flygplatsen och finns till hands under hela vistelsen. De har järnkoll på orten, talar det lokala språket och kan visa er till pärlor som det kan ta åratal att upptäcka på egen hand. Var finns en perfekt cappuccino på berget? Var hittar du bästa snön eller cyklingen och vem i byn säljer den godaste lokala osten? Guiden vet och delar gärna med sig av sina tips.

Noga utvalda hotell, restauranger och konferenscenter

Efter många år i resebranschen har vi ett välutvecklat nätverk av underleverantörer – hotell, restauranger och konferensanläggningar som alla är utvalda för sin flexibilitet och förmåga att ge ett varmt bemötande. Därför vet vi vilket hotell ni ska välja om ni vill uppleva riktig lyx men även vilket som har hög mysfaktor till lägre pris. Vi vet var konferenssalarna med senaste tekniken finns och kan ordna simultantolkar när så önskas – men vi kan också fixa en udda inramning som sätter fart på kreativiteten. För företag som önskar klimatsmarta alternativ erbjuder vi hotell och restauranger med miljömedveten inriktning.

Hur och var ni än väljer att resa ser vi till att ni får ut maximalt med upplevelser för given tid och budget, och vi tar ett helhetsansvar – så att ni kan luta er tillbaka och fokusera på era uppgifter: Att stärka banden er emellan och ha riktigt bra möten.

Vi kan också hjälpa er att bygga upp en långsiktig positiv effekt av konferensresan, där vi förstärker upplevelserna med exempelvis träning eller tema-aktivitet inför avfärd – eller med en återkopplande aktivitet efteråt.

Under Barmarksresor och Snöresor berättar vi mer om skidkonferenser och företagsaktiviteter i Alperna och fjällen. Där presenterar vi också en handfull orter som vi genomfört lyckade evenemang på – några av de berg som våra hjärtan klappar lite extra för.

Samarbetspartners: Kask Armada Haglofs

© Copyright 2017 Unlimited Travel Stockholm AB, responsiv hemsida av Invise