In English
Ring oss
08 - 654 12 60
Barmarksresor

Barmarksresor

Aktiva konferensresor med starka upplevelser

Första besöket på en skidort på sommaren är för många en aha-upplevelse. Bergen är om möjligt ännu häftigare, och kontrasten mellan gnistrande toppar och intensivt grönskande dalgångar är mäktig. Fjäll och alper är uppskattade resmål för våra barmarksresor, men vi reser också till hav, kustområden och skärgårdar.

Barmarksresor är konferensresor som inte har skidåkning och snö som huvudtema. De är lika aktiva, uppfriskande och team-byggande som vinterresorna, ibland kanske till och med mer. Ofta är variationen i upplägget större, med nya aktiviteter och upplevelser varje resdag.

Vi hjälper er att hitta pärlorna

När ni reser med oss tar vi ett totalansvar så att ni får en bra resa, från första kontakt till hemkomst. Med den lokalkännedom vi byggt upp sedan starten 1986 vet vi vilka, ibland små, saker som gör stor skillnad. Det kan vara en enkel, lokalt producerad måltid på en vingård i bergen, eller möjligheten att kunna ta ett dopp i havet mellan konferenspassen.

Vandring längs vindlande alpstigar, cykling i sommargröna pister, segling i Medelhavet, canyoning och via ferrata – listan på bra aktiviteter kan göras nästan hur lång som helst. Vad ni än väljer finns våra skickliga guider till hands.

Aptitretare

Som inspiration presenterar vi några orter och berg som ligger oss extra varmt om hjärtat. Det är platser som bjuder på det lilla extra och som vi genomfört flera uppskattade företagsresor på. Självklart skräddarsyr vi även gärna en resa till just din favoritort eller önskeresmål, ring oss och berätta om din idé så hittar vi lösningen.

 

Samarbetspartners: Kask Armada Haglofs

© Copyright 2018 Unlimited Travel Stockholm AB, responsiv hemsida av Invise